LEDRI VULA Hip-Hop Radio Dashuria

Ledri Vula lindi më 10 korrik 1986 nga Agron dhe Xheraldina Vula në qytetin e Prishtinës, Kosova.
Babai i tij është një producent televiziv shqiptar Agron Vula, nëna e tij është gazetare dhe personalitet televiziv Xheraldina Vula, e cila me origjinë vjen nga Ulqini, Mali i Zi.
Në 2005, reperi u bë i famshëm si një nga anëtarët e dyshes hip hop Skillz. Në vitin 2012, rritja e yllit të tij përfundimisht çoi në shpërbërjen e dyshes.
Në vitin 2014, Vula filloi karrierën e tij solo duke filluar në dhjetor të atij viti me publikimin e këngës së tij debutuese "100 Probleme". Në vitin 2016, ai fitoi Çmimin My Music Hit of the Year at the Top Music Awards 2016.
Në vitin 2019, ai performoi në Festivalin Sunny Hill në Prishtinë duke ndarë një skenë me artistë të tjerë të mirënjohur si Calvin Harris, Miley Cyrus dhe Dua Lipa. Në janar 2020, Vula njoftoi albumin e tij të parë në studio, 10/10, që do të publikohej më vonë atë vit. Në Shkurt 2020, ai dha premierë këngët e tij pasuese "

Ledri Vula lindi më 10 korrik 1986 nga Agron dhe Xheraldina Vula në qytetin e Prishtinës, Kosova.
Babai i tij është një producent televiziv shqiptar Agron Vula, nëna e tij është gazetare dhe personalitet televiziv Xheraldina Vula, e cila me origjinë vjen nga Ulqini, Mali i Zi.
Në 2005, reperi u bë i famshëm si një nga anëtarët e dyshes hip hop Skillz. Në vitin 2012, rritja e yllit të tij përfundimisht çoi në shpërbërjen e dyshes.
Në vitin 2014, Vula filloi karrierën e tij solo duke filluar në dhjetor të atij viti me publikimin e këngës së tij debutuese "100 Probleme". Në vitin 2016, ai fitoi Çmimin My Music Hit of the Year at the Top Music Awards 2016.
Në vitin 2019, ai performoi në Festivalin Sunny Hill në Prishtinë duke ndarë një skenë me artistë të tjerë të mirënjohur si Calvin Harris, Miley Cyrus dhe Dua Lipa. Në janar 2020, Vula njoftoi albumin e tij të parë në studio, 10/10, që do të publikohej më vonë atë vit. Në Shkurt 2020, ai dha premierë këngët e tij pasuese "

Comments(0)

Log in to comment