Alban Ramosaj publikon videoklipin "A Je Me Najkon"


August 16, 2022 - 4051 views

Alban Ramosaj publikon videoklipin "A Je Me Najkon". Muzika dhe teksti i këngës janë punuar nga vetë Alban Ramosaj. Produksioni audio u realizua nga Marko Polo.

Comments(0)

Log in to comment